Bier koerier Liessel – Drank koerier Liessel

Goedkope drank koerier in Liessel en omstreken

Heb je het gezellig maar is je drank op? Wij van Drankkoerier De Peel staan voor je klaar! In ons assortiment hebben wij onder andere verschillende wijnen, bieren, frisdranken en energie. Naast ons uitgebreide assortiment leveren wij het ook nog tegen voordelige prijzen. Naast onze voordelige prijzen hebben we ook nog oog voor onze klanten. Als de winkels niet meer open zijn kun je altijd bij ons terecht.  

Bezorging binnen 30 minuten bij avondwinkel Liessel en omstreken

Wij zijn gevestigd in Neerkant, echter de bezorgtijd naar Liessel wordt vaak onder de 30 minuten gehaald. Maar helaas kunnen we niet altijd garanderen dat we er binnen 30 minuten zijn. Dit wordt vooraf besproken en als er door omstandigheden na het aannemen van de bestelling de 30 minuten niet behaald kunt worden, wordt je gebeld. Je kunt echter voorkomen dat u lang moet wachten door op tijd te bestellen, als je ziet dat er te kort is. Want er is niks vervelender dan meteen leeg glas te zitten. Heb je een leeg glas en zijn de winkels dicht? Dan staan wij voor je klaar.

Gekoeld bier bezorgen bij bierkoerier Liessel en omstreken

Bij Party Delivery wordt er koud geleverd omdat wij weten dat de meeste dranken het beste koud wordt gedronken. Daarom leveren wij bier, frisdrank, hugo en energie gekoeld. Dus wil je op de late avond binnen 30 minuten gekoelde dranken?  Bestel dan bij Drankkoerier De Peel.

Volg ons ook op Facebook om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes.