Bierkoerier Vlierden – Drank koerier Vlierden

Goedkope drank koerier in Vlierden

Woon jij in de omgeving Vlierden of omstreken? Goed nieuws! Drank is een nieuwe startup die drank en partybenodigdheden bezorgt in de regio Vlierden en verder. Te weinig drank ingeslagen? Dat kan wel is gebeuren, geen nood! Wij van Drankkoerier De Peel hebben een divers assortiment aan dranken die we tot in de late avond uurtjes bezorgen.

Bezorging binnen 30 minuten bij avondwinkel Vlierden

Je wilt natuurlijk niet te lang wachten voor je bier of andere partybenodigdheden. Dit verpest de sfeer of je gasten gaan naar huis of wilden al bijna vertrekken als het bier aangekomen is. Dit begrijpen wij van Bierkoerier De Peel natuurlijk heel goed en streven wij om binnen dertig minuten te bezorgen. In Vlierden lukt ons dat in de meeste gevallen altijd. Snel bier nodig? Bel de partybezorgservice Drankkoerier De Peel.

Gekoeld bier bezorgen bij bierkoerier Vlierden

Wij bezorgen onze drankjes standaard gekoeld. Op lauw bier of frisdrank zit niemand te wachten en dat weten wij bij Drankkoerier De Peel als de beste. Een extra stukje service uit onze kant dat geheel gratis is. Naast onze uitstekende service hebben wij ook voordelige prijzen. Betaal geen belachelijke prijzen voor kratten bier, bij ons zijn de prijzen inclusief statiegeld. Opzoek naar een bierkoerier in Vlierden? Dan is Bierkoerier De Peel de beste keuze!

Facebook
Instagram